viernes, 26 de enero de 2007

Coexistència de Sistemes Operatius

Windows? Linux? Mac OS? Arribarà un dia en el qual aquestes preguntes no tindran importància. Encara que avui dia l'elecció del sistema operatiu dels seus equips esdevé una qüestió crítica, tot sembla indicar que, en el futur, no serà un punt tan crucial.

La creixent proliferació i millores en virtualització permetrà als usuaris executar múltiples sistemes operatius al mateix temps en un mateix equip com "màquines virtuals", cadascuna amb la seva pròpia selecció de programes.

En cinc o deu anys, la seva elecció de sistemes operatius podria ser un conjunt d'eleccions com avui ocorre amb els navegadors Web.

Un factor clau en aquesta tendència seran les innovacions en maquinari. Tant AMD com Intel ja estan comercialitzant CPU amb suport de maquinari per a la virtualització. A més, l'adopció per part de Apple de les CPU de Intel apunta el camí cap a un futur en el qual coexistiran múltiples sistemes operatius, pel que s'espera que un dia la virtualització ens permeti executar qualsevol aplicació, en qualsevol sistema operatiu i en qualsevol moment.



Si voleu més informació o conèixer a fons la virtualització, en aquest enllaç podreu trobar una explicació detallada sobre la mateixa:

http://www.hispazone.com/conttuto.asp?IdTutorial=153

No hay comentarios: